dimarts, 22 de gener del 2013

pueblos del mundo extinguiossssss



A vegades les coses es torcen, es debiliten, com les plantes, els països, les persones. Crec que l'esport amb companyia a mi em senta molt bé (com el sexe) sobretot si m'ho prenc com un joc. Tinc una mica de Peterpananacrònichiperactiu, si no jugo m'avorreixo.  Des de petita he jugat a frontó amb les germanes i el meu pare, després la partida ja era amb les amigues... enyoro aquells temps snifff! però a mida que tothom anava més atrafegat ens vem desapuntar del club on anàvem. Ara ja només faig bici. Però la barrera del fred, de que no se com estaran les rodes sempre acabo perdent temps a la benzinera inflant-les... en fi! Em queda una sola opció... l'esport per excel·lència d' aquesta etapa de crisis, sortir a córrer. Tinc unes bones bambes, unes malles superxules, però uns genolls molt poc resistents a l'impacte pur i dur de sortir a córrer. Però per altra banda no tinc ganes d'esperar el bon temps per sortir a fer la ruta amb bici. I he pres una determinació. Porto un temps practicant l'esport de risc següent... des de les vostres cases podeu practicar-ho, és gratuït i saciador. Assegura't que no hi haurà ningú al pis durant una estoneta. Posat les malles, les bambes, el que necessitis. Obre les finestres del teu menjador que entri el fred del carrer, tanca els llums com si estiguessis a un macro-concert al aire lliure, posat la música a volums ensordidors, si tens veïns utilitza uns cascos (recorda: hoy por ti mañana por mi) tria aquells grups de música que tu consideris més canyeros, que et sàpigues les lletres, que et facin sentir viva. En el meu cas de moment alterno els siniestro i els obrint pas, depèn del dia que porti. I balla. I salta. Alça les mans i aixeca els dits índex i petit en els millors moments de la cançó.  Balla com si estiguessin tocant per tu! Balla fins a treure els mal rotllos, les penes, les fatigues, queda't afònica si fa falta, recorda fer estiraments abans i després de la sessió. Una bona dutxa i voilá! com nova!
 Fuma negro sucio blancooooooooooo!!!

3 comentaris:

Francesc Bon ha dit...

Bufa! Tenia ganes de veure't de volta i amb quina energia noia. Els Siniestro: ayatollah !!

parèntesi ha dit...

Aquest esport si que m'agrada. Amb música tot es veu diferent
caaañaaaaa!!!

hiro ha dit...

Tinc la mateixa concepció de fer esport que tu: si no es jugant m'avorreix. Odio aquest fred que no em deixa anar amb bicicleta! quan arribi la primavera hem de fer alguna ruta en bici o repetir excursió a la muntanya.
La teva alternativa a anar a córrer mola! m'encanta ballar. Si escoltar música segrega dopamina i fer esport endorfines, el "balling" ha de ser "the very best" ;D

Petons dansaires!