dimarts, 22 de gener de 2013

pueblos del mundo extinguiossssssA vegades les coses es torcen, es debiliten, com les plantes, els països, les persones. Crec que l'esport amb companyia a mi em senta molt bé (com el sexe) sobretot si m'ho prenc com un joc. Tinc una mica de Peterpananacrònichiperactiu, si no jugo m'avorreixo.  Des de petita he jugat a frontó amb les germanes i el meu pare, després la partida ja era amb les amigues... enyoro aquells temps snifff! però a mida que tothom anava més atrafegat ens vem desapuntar del club on anàvem. Ara ja només faig bici. Però la barrera del fred, de que no se com estaran les rodes sempre acabo perdent temps a la benzinera inflant-les... en fi! Em queda una sola opció... l'esport per excel·lència d' aquesta etapa de crisis, sortir a córrer. Tinc unes bones bambes, unes malles superxules, però uns genolls molt poc resistents a l'impacte pur i dur de sortir a córrer. Però per altra banda no tinc ganes d'esperar el bon temps per sortir a fer la ruta amb bici. I he pres una determinació. Porto un temps practicant l'esport de risc següent... des de les vostres cases podeu practicar-ho, és gratuït i saciador. Assegura't que no hi haurà ningú al pis durant una estoneta. Posat les malles, les bambes, el que necessitis. Obre les finestres del teu menjador que entri el fred del carrer, tanca els llums com si estiguessis a un macro-concert al aire lliure, posat la música a volums ensordidors, si tens veïns utilitza uns cascos (recorda: hoy por ti mañana por mi) tria aquells grups de música que tu consideris més canyeros, que et sàpigues les lletres, que et facin sentir viva. En el meu cas de moment alterno els siniestro i els obrint pas, depèn del dia que porti. I balla. I salta. Alça les mans i aixeca els dits índex i petit en els millors moments de la cançó.  Balla com si estiguessin tocant per tu! Balla fins a treure els mal rotllos, les penes, les fatigues, queda't afònica si fa falta, recorda fer estiraments abans i després de la sessió. Una bona dutxa i voilá! com nova!
 Fuma negro sucio blancooooooooooo!!!

4 comentaris:

Francesc Bon ha dit...

Bufa! Tenia ganes de veure't de volta i amb quina energia noia. Els Siniestro: ayatollah !!

parèntesi ha dit...

Aquest esport si que m'agrada. Amb música tot es veu diferent
caaañaaaaa!!!

hiro ha dit...

Tinc la mateixa concepció de fer esport que tu: si no es jugant m'avorreix. Odio aquest fred que no em deixa anar amb bicicleta! quan arribi la primavera hem de fer alguna ruta en bici o repetir excursió a la muntanya.
La teva alternativa a anar a córrer mola! m'encanta ballar. Si escoltar música segrega dopamina i fer esport endorfines, el "balling" ha de ser "the very best" ;D

Petons dansaires!

Lisa ha dit...

La verdadera historia de la EPOC que cambió la vida.
Mi padre fue fumador durante cuarenta años. Comenzó cuando era un adolescente en la escuela secundaria a principios de la década de 1950 y continuó fumando alrededor de un paquete al día hasta que lo dejó en 1995. Durante años pensó "¿Sabes? Fumé durante cuarenta años y me salí con la mía". !" No. No, no lo hizo. En 2014, diecinueve años después de dejar de fumar, comenzó a notar que tenía problemas con las sibilancias y sentía que le faltaba mucho el aire. Fue diagnosticado con EPOC en etapa temprana. Durante el primer año, pudo arreglárselas simplemente usando inhaladores de rescate de vez en cuando, pero a finales de 2015 necesitaba oxígeno suplementario. Al principio, podía arreglárselas con la configuración más baja del tanque de 1 litro por minuto, pero a medida que pasaba el tiempo, necesitaba un concentrador de oxígeno en casa y necesitaba más y más oxígeno. El año pasado (2020) alcanzó la configuración más alta del concentrador de oxígeno de 5 litros por minuto, incluso mientras estaba sentado. En ese momento me había mudado con él para cuidarlo. A veces él estaba jadeando por aire y me preguntaba "Hijo, ¿la máquina está encendida? Simplemente no puedo obtener suficiente aire" su condición empeoró, nuestros corazones se derritieron cada momento mientras lo veíamos jadear, estábamos seguros él moriría en cualquier momento, cuando comencé a leer los comentarios de YouTube, me topé con un comentario que decía que hay un médico herbolario tradicional llamado Dr. Itua Herbal Center hombre que cura esta dolencia y otras enfermedades humanas, lo contacté rápidamente y ordené el hierbas con el dinero de mi padre porque ya no las necesitaría porque se moriría en cualquier momento, yo recibí las hierbas en dos días y desde ese momento las usó, empezó a sentirse cada vez mejor, a las pocas semanas estaba completamente curado, gracias por leer esta historia sobre la experiencia de mi padre con la EPOC. Si conoce a alguien que fuma y lo ama, anímelo a dejar de hacerlo. Amamos a Daddy.all gracias al Dr. Itua.
si tiene esta dolencia u otras dolencias como... Alzheimer, cáncer, Parkinson, VIH, herpes, VPH, enfermedad renal, diabetes, hepatitis, envíe un correo electrónico al Dr. Itua Herbal Center en
drituaherbalcenter@gmail.com también conversó con él en el número de whatsapp: +2348149277967.
WWW.drituaherbalcenter.com y él te enviará hierbas para curarte por completo.