dijous, 13 de desembre de 2012

art al carrerfoto meva.
Hi ha gent a qui li agrada anar a buscar bolets, hi ha qui fa col.lecció de segells, bitllets, xapes, cromos... Lo meu es l'art gratuït del carrer. Agafar la càmera i perdrem literalment pels carrers de Barcelona buscant pintures, grafits, imatges, estencils, el que sigui. És el meu esport preferit. De vegades acabo molt desorientada de tant que busco... els ulls esgotats, igual que la meva benzina. A vegades  m'emprenyo per què no he trobat res, o per què son els mateixos de la setmana passada... hi ha carrers que conec per els grafits,  se on són exactament, i els canvis que sofreixen... i em fa una pena horrible quan desapareixen, per això no em canso de fotografiar-los. Poc a poc inclús m'he aficionat a alguns autors (c215, allicé, SM172, Btoy Andrea...) el seu estil m'ha enamorat i els busco, com qui busca aigua en un desert... i de vegades, el trobes, és allà, davant teu... per a tu, immòbil, com una floreta que et somriu i de la emoció et cau una llagrimeta.  Tot cobra vida si és a una paret. N'hi ha un d'ells que està triomfant com la sant miquel, i està fent exposicions (una al carrer comerç núm... 6), però perd la gràcia en una galeria, espero que mai deixi de pintar a les parets, és lo millor del món mundial quan trobes una obra d'ells per algun carrer, com un joc, com una partida que guanyes, un petit repte, un bolet en la immensitat del bosc. Crec que aquest, és un art anti-galeries, ha de ser il·legal, suburbial, és com si un rapero es poses a cantar una cobla a eurovisió. Imatge un tant surrealista i indigesta, no? 
Aquest, només pot ser un art gratuït,  que els artistes del carrer de forma furtiva ens regalen a les nits, impremtes, joies, pintures enganxades a les parets, a la intempèrie, abandonades a la seva sort, passant freds, calors, desaires, mirades, robatoris, plagis, invasors i d'altres extraterrestres mortals que no comparteixen el meu bon criteri i ho fan tot malbé.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Me encanta tu pequeño vicio. Lo compartimos, sólo cambia la ciudad. Mis preferidos en Valencia son Duke103 y Escif. Pasear buscando contenedores de vidrio disfrazados para Halloween, o las reivindicaciones brutales de los dos (cada uno en su estilo), es genial. Callejear buscando tesoros.
Besos.

Francesc Bon ha dit...

Com el sexe, moltes bones coses de la vida acaben sent gratis.

el sofà taronja ha dit...

Ei nuria! aquets no els conec... hauré dinvestigar, me'ls apunto!!
si francesc! però hi han alguns claus que poden acabar surtint molt cars! salut! ( he començat homeland :) )

Illa incognita ha dit...

Bon ull, nina!
I bona mirada, per saber valorar-ho!

nanis kru ha dit...

Magnifica aquesta afició i que ves per on fa dies he compartit aqui :

http://lodoincendiario.blogspot.com.es/2012/12/exotico-vi.html

et pas també aquest enllaç que em va agradar molt :
http://zildastreetart.blogspot.mx/p/fragiles-fabulae_2.html

salut , bellesa i lluita .Sugui com sigui i desde on sigui. ;)

P_d si vols enviar qualque foto a l´adreça d´abans supos que s´en alegraran .

el sofà taronja ha dit...

Gràcies xicaranda i nanis! Molt bo l'enllaç mha agradat aquest zilda!! petons!

Nelly ha dit...

Has caminat mai per Lisboa? Les seves parets criden a cada passa, és un museu decadent i viu. I l'art mai no s'esborra, encara que desfacin amb químics la tinta que l'ha creat. Si algú s'ha aturat a mirar-lo, si significa quelcom en l'ànima de qualsevol ànima desconeguda...romandrà per sempre viu. És la gràcia de la immortalitat...concepte que només l'art pot presumir de tenir. Gran esport, per jo també comparteixo ;) Salut!

Lisa ha dit...

La verdadera historia de la EPOC que cambió la vida.
Mi padre fue fumador durante cuarenta años. Comenzó cuando era un adolescente en la escuela secundaria a principios de la década de 1950 y continuó fumando alrededor de un paquete al día hasta que lo dejó en 1995. Durante años pensó "¿Sabes? Fumé durante cuarenta años y me salí con la mía". !" No. No, no lo hizo. En 2014, diecinueve años después de dejar de fumar, comenzó a notar que tenía problemas con las sibilancias y sentía que le faltaba mucho el aire. Fue diagnosticado con EPOC en etapa temprana. Durante el primer año, pudo arreglárselas simplemente usando inhaladores de rescate de vez en cuando, pero a finales de 2015 necesitaba oxígeno suplementario. Al principio, podía arreglárselas con la configuración más baja del tanque de 1 litro por minuto, pero a medida que pasaba el tiempo, necesitaba un concentrador de oxígeno en casa y necesitaba más y más oxígeno. El año pasado (2020) alcanzó la configuración más alta del concentrador de oxígeno de 5 litros por minuto, incluso mientras estaba sentado. En ese momento me había mudado con él para cuidarlo. A veces él estaba jadeando por aire y me preguntaba "Hijo, ¿la máquina está encendida? Simplemente no puedo obtener suficiente aire" su condición empeoró, nuestros corazones se derritieron cada momento mientras lo veíamos jadear, estábamos seguros él moriría en cualquier momento, cuando comencé a leer los comentarios de YouTube, me topé con un comentario que decía que hay un médico herbolario tradicional llamado Dr. Itua Herbal Center hombre que cura esta dolencia y otras enfermedades humanas, lo contacté rápidamente y ordené el hierbas con el dinero de mi padre porque ya no las necesitaría porque se moriría en cualquier momento, yo recibí las hierbas en dos días y desde ese momento las usó, empezó a sentirse cada vez mejor, a las pocas semanas estaba completamente curado, gracias por leer esta historia sobre la experiencia de mi padre con la EPOC. Si conoce a alguien que fuma y lo ama, anímelo a dejar de hacerlo. Amamos a Daddy.all gracias al Dr. Itua.
si tiene esta dolencia u otras dolencias como... Alzheimer, cáncer, Parkinson, VIH, herpes, VPH, enfermedad renal, diabetes, hepatitis, envíe un correo electrónico al Dr. Itua Herbal Center en
drituaherbalcenter@gmail.com también conversó con él en el número de whatsapp: +2348149277967.
WWW.drituaherbalcenter.com y él te enviará hierbas para curarte por completo.