dissabte, 1 de setembre de 2012

la puta i la ramoneta

foto meva
         


                                                                         


Sembla mentida, som una gent que malgrat la història que ens ha tocat viure mantenim viva encara que greument ferida la nostre llengua, fem castells que toquen el cel per mostrar la valentia i la força que té la humanitat, ballem sardanes simulant el batec del nostre cor al ritme de la musica, si que és cert que lo de guanyar guerres és un tema pendent, el temut bon cop de falç, ens fa falta la mà ferma i la decisió, ens aixequen la camisa per tota arreu, me mare ja ho diu, "tota col té un tronxo el cul", el dia 11 de setembre manifestació, per la televisió, els nostres polítics diuen el mateix que "ha de ser multitudinària però saps que et dic que jo no hi vaig" per què? No ho entenc. És per el que diran, és per que no estàs convençut? o és per què ets un polític de merda? Som un poble de foc lent i poca cocció, mentrestant sens mort la gent que si que val la pena, avis que tenien els ulls oberts, molt oberts i que van viure coses que ens poden recordar com l'Heribert Barrera o tants i tants que ja no hi son o estan a punt de desaparèixer... una pena! Ens debatem i enredem amb temes que son obvis, el dret a decidir és un dret que tothom dona a qualsevol poble menys als catalans, pregunteu-li al militar falangista que aquests dies fa posar la pell de gallina que en pensa del poble sahrauí i dirà com el que més progressista del seu poble que: "libertad para el pueblo sahrauí!"

-Aquest fi de setmana haig de fer un trasllat, podràs venir a ajudar-me?
-Ostres no puc venir! vaig liat! eh? però dilluns et convido a un café i m'expliques com t'ha anat!

6 comentaris:

Elfreelang ha dit...

ens que hem de independitzar.nos ja! i això deixar de fer el puta i la Ramoneta!

Francesc Bon ha dit...

Heu llegit l'article d'en Monzó al Jotdown ??

Le.chatnoir ha dit...

per molt que diguin últimament la Ramoneta fa més de puta que de Ramoneta... :)

Petons!

el sofà taronja ha dit...

Elfree amb tant putot a la generalitat costarà molt!
Francesc no coneixia la revista aquesta (molt llarga la entrevista) està be!
Chatnoir et trobem a faltar!

hiro ha dit...

Ja n'hi ha prou de ser cornuts i pagar el beure! però com bé dius, hi ha molt "putot" que costarà de treure.
L'11 de setembre sortirem al carrer per fer-nos escoltar!!

pd: el teu post m'ha recordat aquesta cançó de Els Pets:
http://www.youtube.com/watch?v=WUD9zAmp7pE

Lisa ha dit...

La verdadera historia de la EPOC que cambió la vida.
Mi padre fue fumador durante cuarenta años. Comenzó cuando era un adolescente en la escuela secundaria a principios de la década de 1950 y continuó fumando alrededor de un paquete al día hasta que lo dejó en 1995. Durante años pensó "¿Sabes? Fumé durante cuarenta años y me salí con la mía". !" No. No, no lo hizo. En 2014, diecinueve años después de dejar de fumar, comenzó a notar que tenía problemas con las sibilancias y sentía que le faltaba mucho el aire. Fue diagnosticado con EPOC en etapa temprana. Durante el primer año, pudo arreglárselas simplemente usando inhaladores de rescate de vez en cuando, pero a finales de 2015 necesitaba oxígeno suplementario. Al principio, podía arreglárselas con la configuración más baja del tanque de 1 litro por minuto, pero a medida que pasaba el tiempo, necesitaba un concentrador de oxígeno en casa y necesitaba más y más oxígeno. El año pasado (2020) alcanzó la configuración más alta del concentrador de oxígeno de 5 litros por minuto, incluso mientras estaba sentado. En ese momento me había mudado con él para cuidarlo. A veces él estaba jadeando por aire y me preguntaba "Hijo, ¿la máquina está encendida? Simplemente no puedo obtener suficiente aire" su condición empeoró, nuestros corazones se derritieron cada momento mientras lo veíamos jadear, estábamos seguros él moriría en cualquier momento, cuando comencé a leer los comentarios de YouTube, me topé con un comentario que decía que hay un médico herbolario tradicional llamado Dr. Itua Herbal Center hombre que cura esta dolencia y otras enfermedades humanas, lo contacté rápidamente y ordené el hierbas con el dinero de mi padre porque ya no las necesitaría porque se moriría en cualquier momento, yo recibí las hierbas en dos días y desde ese momento las usó, empezó a sentirse cada vez mejor, a las pocas semanas estaba completamente curado, gracias por leer esta historia sobre la experiencia de mi padre con la EPOC. Si conoce a alguien que fuma y lo ama, anímelo a dejar de hacerlo. Amamos a Daddy.all gracias al Dr. Itua.
si tiene esta dolencia u otras dolencias como... Alzheimer, cáncer, Parkinson, VIH, herpes, VPH, enfermedad renal, diabetes, hepatitis, envíe un correo electrónico al Dr. Itua Herbal Center en
drituaherbalcenter@gmail.com también conversó con él en el número de whatsapp: +2348149277967.
WWW.drituaherbalcenter.com y él te enviará hierbas para curarte por completo.