dijous, 19 d’abril del 2012

Va de animals!



Aquest matí en una porteria he tingut un xoc de espècies. Un gos repelen que  només aixecava dos pams de terra m'ha assaltat i m'ha acorralat contra la meva capacitat de raonar. No ha parat de bordar-me i mossegar-me els texans amb aquella boca infinitament petita i,  esgarrapar-me amb les seves urpes  el que em quedava de humanitat per que he estat  a punt de donar-li tal cossa que ni el Messi milloraria la capacitat de punteria i mala baba que m'ha entrat i tot aixecant la vista per visualitzar la porteria i el melodrama que la seva propietària estava a punt de veure... m'ha la he trobat, a la senyora pertinent i impertinent que amb una mitja rialla plena de sarcasme i benevolència obria la boca per dir-me:
   
 ... -Tranquila!! no te hará nada, es un perrita buena! es que le tienes miedo a los perritos!???? 

I amb cara de perplexitat i sortint de la meva paràlisis cerebral, muscular, abdominal i lumbar, de la meva boca ha sortit un: 

 ...-siiiiiiiiiii, mucho miedo puede apartarlo de mi por favor!!!. 

I la dona que només li faltaven els rulos i la bata mirant-se a la seva gosseta o perrita com si fos lo mes maco del món mundial crida:

 ...-betty!!!! betty pasa pa' dentro!

 Rebobinant la tragèdia grega que acabava de succeir-me he pensat que en realitat no em fan por els gossos però sempre dic que sí quan em passa algo similar, i hauria de ficar-me la educació i la prudència que em caracteritza sota l'ala per dir-li a la senyora que no se quin dels dos és mes maladucat si ella o la betty. Que si hi ha alguna cosa que no m'agrada a la vida és un gos repelen i maleducat, sorollós, que em borda i que a sobre fa pudor... això ho mantinc amb les persones que reuneixen aquestes característiques, tampoc m'agraden. no tinc cap queixa dels gossos afables i carinyosos. És més, tinc dues gates amb les que m'entenc millor que amb molt humans bordin o no bordin, facin pudor o es dutxin cada dia.
No poden entendre els amos de les bèsties que a lo millor a la reste dels mortals preferirien no mantindre cap tipus de contacte afable o desafortunat amb els seus animals??

3 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

No m'extranyaria que el fill de la portera políglota propietària de la repelent Betty tingui com a mascota una boa constrictor al menjador de casa seva.

Elfreelang ha dit...

Jo li hagués bordat bup bup i segur que la gosseta hagués reculat.. sempre he cregut que els animalons pobres, només fan que comportar-se com els seus amos els hi han ensenyat

Francesc Bon ha dit...

Perqué hi ha gent que es pensa que la màxima il-lusió de certes persones es ser llepades per gossos de desconeguts ?? La meva no ho és, per cert.