dissabte, 31 de desembre del 2011

2012



2012




M'agrada el pas que fa un somriure a una rialla d'aquelles desorbitades, sense fi, escandaloses... en la que no pots parar de riure i casi et pixes calces avall.... De fa uns temps cap aquí... aquests pocs  però autèntics moments de descontrol li donen sentit a la meva vida... m'omplen de felicitat, de records, de bojeria i m'argumenten que el pas del temps fa autentiques escabetxines al cos... però engrandeixen l'esperit d'una nena petita que creix a un ritme estrany... sempre  acompanyada de la mà de la maduresa i de la mà de la infatigable voluntat de ser feliç! Al 2012 només li demano no perdre la capacitat de buscar i apropar-me allò que em dona calor a la nit i al vent que em bufa a la cara per dir-me i recordar-me segon a segon tan sols allò que vull sentir: que estic viva! que estem vius! 

8 comentaris:

Le.chatnoir ha dit...

Feliç any nou!! ;)

Petons.

xisco ha dit...

Feliç any nou!!!
Salut i bona vida!!!

hirondelle ha dit...

m'encanten les rialles descontrolades, sobretot si són amb bona companyia com la teva (i amb una bona partida de rummy pel mig) ;)

Bon Any Nou!!!!

pd: boníssima la foto, com sempre.
pd2: ahir vaig trobar uns graffitis que t'encantarien!

el sofà taronja ha dit...

feliç any nou familia virtual!!!!!
hiro haurem de fer una excursió un dia d' aquests, fa dies que no surto de caça grafiteraaaa! petons!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

el sofà taronja, a mi em va fer gràcia que et fessis seguidora d'un blog que estava mig mort, però de moment ha ressuscitat. Tinc moltes coses per aprendre de grafittis i, sempre, de sentit de l'humor, o sigui que t'aniré seguint si els astres ho permeten. Bon 2012!

parèntesi ha dit...

Bonica sorpresa sofà taronja! Entro a veure qui ets i veig el primer post (que és l'ùltim)Amb una foto preciosa i una persona que parla amb el cor.Magnífic!!
ûltimament tot em sorprèn molt agradablement...
Gràcies

penyabogarde ha dit...

impresionant, blog de primera!
seguim visitant i esperem la teva visita al nostre espai de bogeria. salut!

Elfreelang ha dit...

Bon any amb retard sofà taronja!