dissabte, 28 de juliol del 2012



 Atenció urgeix:


Es busca  felicitat de més de 70 m2, direcció al bon humor, a ser possible de més de tres o quatre alegries, i un o dos somnis amb llum que donin a la esperança. A ser possible mobla't de coherència i principis, lluminós, amb parets fortes, estructura conscient i projecció als carinyus i a les carícies. Imprescindible barri amable i cèntric, veïns divertits i eixerits. No es necessària la plaça de "una mica de serietat també va bé",  però es valorarà la seva existència encara que no serà motiu de discòrdia. Abstenir-se de trucar tots aquells que s'identifiquin amb la recessió, la covardia, el mal caràcter i la mala llet doncs tenim un detector de mal rotllos al mòbil.

9 comentaris:

Francesc Bon ha dit...

O abaixes la sensibilitat del detectos de mals rotllos o la plaça queda deserta.
Welcome back.

Elfreelang ha dit...

Demanes un bon currículum potser massa bo i tot...

Illa incognita ha dit...

Comentari nyonyo: alguns diuen que la felicitat es troba en un lloc que s'anomena cor; en canvi, altres creuen que es troba a un indret anomenat cervell. Potser estigui a tots dos llocs.
Ara en sèrio: un post genial, nina, m'ha encantat. Necessitaria un detector d'aquests, em passes l'enllaç per descarregar-me'l? ;-)

hiro ha dit...

Vols vindre a viure a casa meua? Encara no té parets però s'assembla bastant a la del teu anunci. Bé, alguns dies té goteres i es cola una mica de tristesa, però hi poso un gibrell d'optimisme i tot queda solucionat.

M'ha agradat molt, el post! ;D

MARTELL DE REUS ha dit...

ja em diràs on puc baixar-me aquesta aplicació que detecta els mals rotllos pel mòbil

el sofà taronja ha dit...

Bones francesc! els nivells de sensibilitat no es poden tocar si no tot trontolla!!
Xicaranda i martell us passo l'enllaç: "Novolemmésmalrotllos.cat" si no us funciona aneu a l'aplicació "perfavor.net" i si tampoc funciona posseu-vos l'antivirus passodetot2.0!
Hiro, tu i jo ja som veïnes d'aquelles que comparteixen jardí!

Tuli Márquez ha dit...

No voldràs pas una mica de sorra i salnitre del meu blog?

Petons

Le.chatnoir ha dit...

Quan la trobis, avisa! ;)

Petons!

Anònim ha dit...

Vaya.... por favor si encuentra el eden ese, por favor que admitan vecnos, yo me apunto ;)