dilluns, 13 de febrer del 2012





Tanca els ulls i demana un desig al teu Deu apàtrida, al teu geni, al teu Tot poderós, a la teva lluna, a la teva estrella del firmament, a la terra, als arbres i als ocells que no paren quiets, a les ànimes del més enllà o a les de més cap aquí. Per què no ens fem el món a la nostre manera... per què aquests cavalls que ens porten per la vida no son de debó conduits per nosaltres?
Avui estic parlant d'allò que et fa mal, et puntxa i et fa ferida.. i no es cura amb una mica d'antibiòtics. Avui et parlo d'allò que es va trencar un dia i no ets capàs d'engantxar sense que no es vegi l'esquerda. D'aquella mentida que fa que ja no et creguis mai més res. Avui et parlo dels problemes de la feina, d'allò que et neguiteja, de la malaltia que t'han descobert, de la política que tant t'emprenya... si fos tant fàcil com passar pàgina.

5 comentaris:

Òscar Roig i Carrera ha dit...

He demanat un desig a cada un dels que cites, inclosos els cavalls, a veure què passa. Però vigilem amb el que desitgem perquè es pot convertir en realitat! Els éssers humans sempre ens acabem queixant, per una raó o altre... Tampoc cal que la realitat ens dóni tants bons motius per fer-ho!

Le.chatnoir ha dit...

Per primera vegada tinc clar el desig que demanaria! ( i mira que sóc una cagadubtes xD)

Petons!

Elfreelang ha dit...

Desig de desitjar seguir tenint desitjos....passar pàgina no no és fàcil però mirem cap endavant i no defallim....les esquerdes de vegades es poden tapar

hirondelle ha dit...

La vida mai és com ens la havíem imaginat, potser per això ens la passem demanant desitjos. Alguns no arriben mai a port, però d'altres s'acaben complint.
Ja dies en que tot es veu negre; però l'important -encara que ens costi molt- és "passar pàgina" i tirar endavant.
Viure no és fàcil però sempre val la pena.

Petons amb dedicatòria musical ;)
http://youtu.be/ihWuo5wf-3o

pd: un text preciós, com sempre.

xisco ha dit...

El que ens fa mal també ens ajuda a créixer. Curar les ferides és important per seguir endavant.
Salut i somriures per aixecar-se del terra.